Jeg kan bookes for fotografering akkurat der det ønskes, selv om jeg holder til på Østlandet. Jeg reiser gjerne i Norge og verden for å fotografere nettopp dere. Jeg absolutt elsker bryllupsfotografering, men fotograferer også familier, kjærestepar og portretter. Send meg gjerne spørsmål eller bookingforespørsler på e-post: lene@eidefoto.no

Eivind og Ragnhild-12.jpg
Når vi tok bryllupsbildene var hun god på å tydelige instruksjoner når det var nødvendig, men lot oss ellers få holde på stort sett som vi ville - og dermed har vi fått bilder hvor vi kjenner igjen oss selv, gleden vår på den store dagen, og flotte minner for livet.
— Eivind og Ragnhild

Heldagsfotografering (10 timer)

25 000,- inkl. mva

Heldagsfotograferingen inkluderer opp til 10 timer fotografering på dagen, nok til å fortelle deres historie fra brudens forberedelser til brudevalsen!

- Dere får alle de beste bildene ferdig redigert i full oppløsning i et nydelig webgalleri dere kan dele med venner og familie
- Bildene kan dere bruke fritt til personlig bruk.
- Dere kan gjerne ordne med fremkalling, forstørring og takkekort selv, men jeg hjelper dere gjerne med dette om dere ønsker det.
- Planleggingsmøte i Oslo

I utgangspunktet tar jeg heldagsbookinger av bryllup. Det er for å kunne fortelle hele deres historie, fra morgen til kveld. Dersom dere ikke ønsker heldagsfotografering, kan dere gjerne kontakte meg likevel. Jeg har nå åpnet for booking av halvdagsbryllup på ledige datoer i 2019. 


Tone og Thomas-15.jpg
Dersom du ønsker en dyktig og meget hyggelig fotograf vil jeg anbefale Lene! Takk for en veldig gøy dag med fotografering og for et nydelig resultat. Kunne ikke vært mer fornøyd!
— Kjersti og Henrik

Par-/ familiefotografering

4500,- inkl. mva


 

Jeg er opptatt av at fotograferingen skal være hyggelig og en fin opplevelse, og at dere skal få sjansen til å være naturlig og avslappet. Derfor drar vi til et sted dere er glad i for å ta bilder - eller så kan jeg selvsagt hjelpe til med forslag. 

- Dere får alle de beste bildene ferdig redigert i full oppløsning i et nydelig webgalleri dere kan dele
- Bildene kan dere bruke fritt til personlig bruk.
- Dere kan gjerne ordne med fremkalling og forstørring selv, men jeg hjelper dere gjerne med dette om dere ønsker det.


Portrettfotografering

4500,- inkl. mva


 

Konfirmant i huset? Trenger du portrettbilde til LinkedIn eller noe annet? 

- Du får alle de beste bildene ferdig redigert i full oppløsning i et flott webgalleri
- Bildene kan du bruke fritt til personlig bruk.
- Du kan gjerne ordne med fremkalling og forstørring selv, men jeg hjelper deg gjerne med dette om du ønsker det.