Eide Foto

 

squarspace.jpg
 

Hei der!

Lene her. Vi kjenner hverandre ikke enda, men jeg synes det er helt utrolig kjekt at du er innom siden min! Det er nesten så jeg synes at du burde ta kontakt, bare sånn at vi får sjansen til å hilse. På denne siden kan du bli litt bedre kjent med meg. Både som fotograf, og som person. Hvis dere skal ha meg med på deres store dag, så synes jeg det er viktig at dere vet litt mer om meg enn bare hva jeg har i kamerasekken.

 

Siden vi lever i 2019, så klinker jeg like gjerne til med en liten bildefeed som viser noen øyeblikk av fullstendig hverdagslykke i livet mitt. 👇🏼

 
Uten-navn-2.jpg

Fotograf

Okei, jeg starter med det du kanskje er mest interessert i. Er jeg fotografen for dere, eller fortsetter søket?

Jeg kan etterhvert skryte på meg å ha fotografert mange bryllup, og jeg vet hvordan jeg skal gjøre dere komfortable foran kameraet mitt. Jeg gir meg ikke før jeg føler at jeg har foreviget følelsene mellom dere på deres store dag.

Når dere skal velge fotograf, så er det utrolig viktig at dere liker bildestilen til den fotografen dere velger. Selv er jeg svak for svarthvitt-bilder og bilder som viser det helt ekte og nære, så ikke book meg hvis det høres skikkelig fælt ut. Jeg er fotografen som heller tar et steg nærmere dere, enn et steg lengre bak, og det vil du se i galleriet mitt.


Bryllup <3

Jeg elsker bryllup. Nettopp derfor er bryllup og kjærestepar det eneste jeg tar på meg av fotooppdrag! Jeg tror nemlig at det er kjempeviktig at man gjør det man elsker og blir motivert av, derfor velger jeg å fokusere kun på kjærlighet.

Ingen bryllup er like, og det er nettopp dét jeg er med dere for å forevige. Jeg vet at dere har lagt masse tid og tanker i planleggingen av dagen deres. Jeg vet at de dere har invitert betyr mye for dere. Jeg er opptatt av å hjelpe dere å ta vare på detaljene og de små øyeblikkene som utspiller seg, slik at dere kan minnes den store dagen i årene som kommer

Det er målet mitt at fotograferingen skal være en hyggelig del av dagen, hvor dere får sjansen til å nyte hverandres selskap og ha noen rolige øyeblikk sammen, før dagen durer videre i fullt tempo. 

Selvfølgelig har jeg med meg backuputstyr, og backuputstyr til backuputstyret, slik at hvis uhellet er ute, så vil dere sannsynligvis ikke engang merke noe til det! 

Før dere booker meg, møtes vi over en kopp kaffe (te? vin?), slik at dere får hilse på meg, og jeg får hilse på dere. Som nevnt så har jeg fotografert mange bryllup, og har mange gode tips som jeg gjerne vil dele med dere over denne koppen helt valgfri drikke (lett å ha med å gjøre sånn sett!)

Gleder meg til å høre nettopp deres historie!


Lene

Som person så tror jeg at jeg best kan beskrives som engasjert. Jeg er som regel midt oppi et prosjekt av noe slag; hadde en sjonglør hatt like mange baller i luften som meg, hadde hen hatt verdensrekord! Jeg jobber ikke bare som fotograf, men er også gründer og har grunnlagt CleanCup.

I en temmelig travel hverdag, så er jeg opptatt av å skape små pusterom for meg selv, derfor finner du meg sannsynligvis i en hengekøye et sted hvis jeg ikke sitter foran macen og jobber. Tror av hele mitt hjerte at verden hadde blitt et bedre sted om alle brukte litt mer tid i hengekøye, og litt mindre tid på jobb.

 

Overbevist? Spørsmål?

 

Fyll ut skjemaet, fortell meg om deres bryllupsplaner, din hemmelige plan for å ta over verden, spørsmålene dine (Hey, du husker at ingen spørsmål er dumme, sant?). Snakkes!

Navn *
Navn
Jeg foretrekker om du fyller ut fullt navn, men er du på flukt fra the Night King, så skjønner jeg om du vil holde deg til fornavn.
Her forteller du meg hvordan du planlegger å ta over verden, og hva du trenger fra meg for å gjøre det! Eventuelt om bryllupsdato og -sted, om deg og din kjære, om mine, dine og våre. Ikke vær sjenert, jeg vil vite alt!
Dorullen skal vende mot ...