Sommerbryllup på Villa Malla

Lene og Martin-123.jpg

Det blåste kraftig på Villa Malla denne tidlige sommerdagen, men sola gjorde sitt beste for å kompensere for det. Det er litt ekstra fint med utevielser, synes jeg. Alltid litt ekstra spenning for brudeparet - blir det regn? Været blir som det blir, og bidrar til å skape en unik setting, og unike bilder. Jeg måtte lukke øynene et lite øyeblikk og nyte den friske sjølufta mens vi ventet på bruden på stranden. Det er noe magisk med havet. Vakkert og vilt.

Brudebuketten var satt sammen av fargerike blomster, og Martin gikk i blå dress. Selv digget jeg fargevalget, som minnet om alt som er fint med sommerårstiden.

Lene og Martin - tusen takk for at dere valgte meg som deres bryllupsfotograf. Tenk å gifte seg med blått hav i bakgrunnen, vinden i håret (og sola i øynene, hehe) og alle man er glad i rundt seg!