Bryllup mellom Toscanas vakre åser

Karoline og Nikolai-12.jpg

Tung tåke som henger nedover Toscanas grønne åser når vi ankommer Castelvecchi, Karoline og Nikolais magiske bryllupsslott. Tunge, grå skyer varsler regn fra morgenen av. Familie og venner har vært samlet her i flere dager allerede. Gjort alt klart. Dagen før bryllupsdagen har det vært pizzakveld og vinsmaking for alle.

Jeg rusler opp på rommet der bruden gjør seg klar, og mirakuløst forsvinner nesten hver eneste sky på himmelen. Brudeparet får været og den eventyrlige feiringen de har drømt om. En dag full av personlige detaljer, herlige overraskelser til hverandre, følelsesladde taler og fotografering i solnedgang.

Karoline og Nikolai, tusen takk for at jeg fikk være en del av deres store dag. Denne dagen var full av overraskelser, detaljer og glede fra morgen til kveld, og det er åpenbart at deres venner og familie betyr mye for dere - og at dere betyr mye for dem. Det var en drøm av et bryllup, og en perfekt start på bryllupssesongen.

BryllupsfotoLene Eide