Sommerbryllup på Villa Malla

Sommerbryllup på Villa Malla

Det blåste kraftig på Villa Malla denne tidlige sommerdagen, men sola gjorde sitt beste for å kompensere for det. Det er litt ekstra fint med utevielser, synes jeg. Alltid litt ekstra spenning for brudeparet - blir det regn? Været blir som det blir, og bidrar til å skape en unik setting, og unike bilder. Jeg måtte lukke øynene et lite øyeblikk og nyte den friske sjølufta mens vi ventet på bruden på stranden. Det er noe magisk med havet. Vakkert og vilt.

Forlovelsesfotografering på Skøyen Hovedgård

En mandag tidlig i juni var jeg så heldig å få møte Tone og Thomas for en forlovelsesfotografering. De valgte Skøyen hovedgård fordi dette er hvor de skal ha festen når de gifter seg i mai 2019. Ganske lurt! Siden de er tidlig ute med å få tatt forlovelsesbilder, kan de bruke bildene til save-the-date-kort, invitasjoner eller kirkeprogram. 

I år har vært spesielt på grunn av den lange tørketiden i mai. Heldigvis var området rundt Skøyen Hovedgård faktisk grønt, og dannet vakre omgivelser for fotograferingen.

Workshop i Oslo

JJuulia og Hans, modellene Eirik hanket inn til kurset.

JJuulia og Hans, modellene Eirik hanket inn til kurset.

Man er aldri utlært, og har alltid godt av å lære noe nytt. Nettopp derfor meldte jeg meg på bryllupsfotoworkshop holdt av dyktige Eirik Halvorsen, som er en fotograf med god peiling på bruk av blitz og lys. 

Det er også veldig hyggelig å møte fotografkollegaer, ettersom man som fotograf blir sittende mye hjemme foran dataskjermen. 

Jeg kom hjem med fornyet inspirasjon, og dere kan forvente å se mye spennende nytt fra meg i tiden fremover.