Eide foto-1102.jpg
 

Jeg elsker bryllup, og lever meg ofte så mye inn i dagen at jeg må innrømme at jeg gjerne har en tåre eller to i øyekroken selv i løpet av dagen. Svak for brudebuketter og fine detaljer. Glad i alt som er rosa og blomstrete. Der har dere meg. Jeg er en bryllupsfotograf som har fotografert i fire sesonger, og jeg gleder meg til flere! 

Ingen bryllup er like. Det er dét jeg er der for å forevige.  

Jeg er spesielt opptatt av å hjelpe dere å ta vare på detaljene og de små øyeblikkene som utspiller seg, slik at dere kan minnes den store dagen i årene som kommer.

Det er målet mitt at fotograferingen skal være en hyggelig del av dagen, hvor dere får sjansen til å nyte hverandres selskap og ha noen rolige øyeblikk sammen, før dagen durer videre i fullt tempo. 

Selvfølgelig har jeg med meg backuputstyr, og backuputstyr til backuputstyret, slik at hvis uhellet er ute, så vil dere sannsynligvis ikke engang merke noe til det! 

Før dere booker meg kan vi gjerne møtes over en kopp kaffe, slik at dere får hilse på meg, og jeg får hilse på dere. Som bryllupsfotograf som har fotografert mange bryllup, har jeg mange gode tips som jeg gjerne vil dele med dere over denne koppen kaffe!

Gleder meg til å høre nettopp deres historie!

Lene Elisabeth.  

E: lene@eidefoto.no
T: 909 75 853
Orgnr: 914262798 MVA